organisatiebanner

Activiteitencentrum Zalzershaof wordt beheerd door de Stichting Activiteitencentrum Hout-Blerick.

Doelstelling:

- Het ter beschikking stellen van een faciliteit (gebouw en inrichting) aan de verenigingen/gebruikers, met name uit de gemeenschap van Hout-Blerick.

- Het verrichten van alle verdere handelingen, die met het vorenstaande in de ruimste zin verband houden of daartoe bevorderlijk kunnen zijn.

- Een kwalitatief goede dienstverlening leveren.

Het stichtingsbestuur bestaat uit 5 personen.

Dhr. Peter van Hout, voorzitter Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Mw. Annemie Joosten, secretaris  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Pascal Dekkers, penningmeester Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Dhr. Marcel Coenders, bestuurslid technische zaken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dhr. Pieter Vercoulen, bestuurslid algemene zaken Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zalzershaof heeft naast een beheerder een 4-tal vaste medewerkers.

Beheerder:

Dhr. Elian van Ewijk,  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Horecamedewerkers:

Mw. Petra Korsten
Mw. Ien Schlüter
Mw. Kim Xhofleer
Mw. Jolanda Voeten

Daarnaast beschikt Zalzershaof over verschillende oproepkrachten én is er een grote groep vrijwilligers die de Stichting ondersteunen om de doelstellingen te kunnen realiseren.
Wilt u ons een handje helpen, dan is dat zeer zeker welkom. Neem dan contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kom even bij ons aan.